Looking For Anything Specific?

Bingöl'de Deprem : Zkmsrhzq6holtm / Rasathaneden alınan bilgiye göre depremin merkez üssü bingöl adaklı olarak kaydedildi.

Bingöl'de Deprem : Zkmsrhzq6holtm / Rasathaneden alınan bilgiye göre depremin merkez üssü bingöl adaklı olarak kaydedildi.. Depremde göçük altında kalan 1 güvenlik korucusu hayatını. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğü 3.9, derinliği ise 2.1 km olarak olarak açıkladı. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 12.48'de 4,1 büyüklüğünde deprem oldu. Haziranda bingöl'de 5,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş. Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ ve erzincan gibi çevre illerde de hissedildi.

Bazı köylerde hasar meydana gelmiş, bir karakolun gözetleme kulesinin yıkılması sonucu bir korucu yaşamını yitirmişti. Deprem çevre illerde de hissedildi. Depremin ardından en büyüklüğü 4,6 ve 4,7 olan 200'ü aşkın artçı deprem meydana geldi. Bingöl ve çevresinde hissedilen ilk belirlemelere göre 4,0 büyüklüğünde olduğu tespit edilen deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre ise saat 11.48'de.

Son Dakika Bingol De Deprem Ani Boyle Goruntulendi Video Gunun Haberleri
Son Dakika Bingol De Deprem Ani Boyle Goruntulendi Video Gunun Haberleri from i2.cnnturk.com
Haziranda bingöl'de 5,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgilere göre, bingöl'de saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak açıkladı. Sabaha karşı da karadeniz açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Bingöl il merkezinde herhangi bir yıkım veya yaralanmanın olmadığı deprem karlıova, yedisu ve adaklı ilçelerimizde ağırlıklı olarak hissedilmiştir. Şiddetli bir şekilde hissedilen deprem. Afad, saat 11.48'de bingöl'de 4.1 şiddetinde deprem yaşandığını açıkladı. Depremin 5 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin şiddetini 5.7 olarak açıkladı.

Afad deprem dairesi başkanlığı'nın açıkladığı veriye göre merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesinde 3,6 büyüklüğünde deprem medyadana geldi. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgilere göre, bingöl'de saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre ise saat 11.48'de. Sabaha karşı meydana gelen deprem geniş bir alanda kendini hissettirdi. Bingöl'ün karlıova ilçesi merkezli 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi, bir çok ilden hissedildi.afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından alınan bilgiye göre. İşte depremin büyüklüğü ve detayları! Bingöl karlıova'da saat 17:24'te 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 5 kilometre derinlikteki deprem çevre illerden de hissedildi. Afad verilerine göre bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 22:32'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Bingöl valisi kadir ekinci, depremde bir karakolun gözetleme kulesinin. Sarsıntı yerin 7,02 km altında gerçekleşti. Afad depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı.

Bingöl'ün karlıova ilçesi merkezli 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi, bir çok ilden hissedildi.afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından alınan bilgiye göre. Deprem yerin 5 kilometre altında meydana gelirken büyüklüğü 4,1 olarak ölçüldü. Afad'dan yapılan açıklamada ise bingöl karlıova'daki depremin büyüklüğünün 5 bingöl valiliği'nin yaptığı son açıklamaya göre deprem bölgesinde 1'i güvenlik korucusu 7 kişi göçük altından kurtarıldı. Bazı köylerde hasar meydana gelmiş, bir karakolun gözetleme kulesinin yıkılması sonucu bir korucu yaşamını yitirmişti. Depremde göçük altında kalan 1 güvenlik korucusu hayatını.

Bingol De 180 Artci Deprem Yasandi Son Dakika Haberleri
Bingol De 180 Artci Deprem Yasandi Son Dakika Haberleri from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Deprem yerin 5 kilometre altında meydana gelirken büyüklüğü 4,1 olarak ölçüldü. Rasathaneden alınan bilgiye göre depremin merkez üssü bingöl adaklı olarak kaydedildi. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü önce 5.9 olarak açıkladı, daha sonra 5.8 olarak revize etti. Depremin kent merkezinde oldukça etkili bir şekilde afad'dan son dakika deprem açıklaması. Deprem çevre illerde de hissedildi. Afad, saat 11.48'de bingöl'de 4.1 şiddetinde deprem yaşandığını açıkladı. Haziranda bingöl'de 5,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş. Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad).

Bingöl'ün karlıova ilçesinde, saat 17.24'te 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Öte yandan depremin çevre illerden de hissedildiği bildirildi. Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad). Bazı köylerde hasar meydana gelmiş, bir karakolun gözetleme kulesinin yıkılması sonucu bir korucu yaşamını yitirmişti. Afad'dan yapılan açıklamada ise bingöl karlıova'daki depremin büyüklüğünün 5 bingöl valiliği'nin yaptığı son açıklamaya göre deprem bölgesinde 1'i güvenlik korucusu 7 kişi göçük altından kurtarıldı. Bingöl'de dün meydana gelen depremin ardından saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ ve erzincan gibi çevre illerde de hissedildi. Bingöl karlıova'da saat 17:24'te 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi. Afad deprem dairesi başkanlığı'nın açıkladığı veriye göre merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesinde 3,6 büyüklüğünde deprem medyadana geldi. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgilere göre, bingöl'de saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. Afad depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. Kandilli rasathanesi'nin verilerine göre, saat 17.24'te bingöl karlıova'da 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremde göçük altında kalan 1 güvenlik korucusu hayatını. Bazı köylerde hasar meydana gelmiş, bir karakolun gözetleme kulesinin yıkılması sonucu bir korucu yaşamını yitirmişti. Afad depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. Bingöl valisi kadir ekinci, depremde çöken kulelerimizden birinin altında kalan kardeşimiz yaralı bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi.

Uukqq 8b1ai4um
Uukqq 8b1ai4um from foto.haberler.com
Bingöl karlıova'da saat 17:24'te 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri bakanı süleyman soylu yaptığı açıklamada, nöbet kulübesinin yıkıldığını bir korucunun göçük altında. Deprem yerin 5 kilometre altında meydana gelirken büyüklüğü 4,1 olarak ölçüldü. Bingöl valisi kadir ekinci, depremde bir karakolun gözetleme kulesinin. Bingöl ün karlıova ilçesinde saat 09.38 de 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl karlıova'da saat 17:24'te 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, saat 11.48'de bingöl'de 4.1 şiddetinde deprem yaşandığını açıkladı. 5 kilometre derinlikteki deprem çevre illerden de hissedildi.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin şiddetini 5.7 olarak açıkladı.

Depremin 5 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi. Bingöl deprem haberleri sayfasında bingöl deprem haberlerini bulabilir tüm bingöl deprem haberlerini bingöl deprem haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 13 haber bulunmaktadır. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin şiddetini 5.7 olarak açıkladı. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü önce 5.9 olarak açıkladı, daha sonra 5.8 olarak revize etti. Depremde çöken güvenlik kulesinde 1 korucu şehit oldu. 2020 bingöl depremi, 14 haziran 2020 tarihinde yerel saatle 17.24'te türkiye'nin bingöl ilinde meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğü 3.9, derinliği ise 2.1 km olarak olarak açıkladı. Şiddetli bir şekilde hissedilen deprem. Bingöl ve çevresinde hissedilen ilk belirlemelere göre 4,0 büyüklüğünde olduğu tespit edilen deprem meydana geldi. Rasathaneden alınan bilgiye göre depremin merkez üssü bingöl adaklı olarak kaydedildi. Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad). Bazı köylerde hasar meydana gelmiş, bir karakolun gözetleme kulesinin yıkılması sonucu bir korucu yaşamını yitirmişti. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 12.48'de 4,1 büyüklüğünde deprem oldu.

Posting Komentar

0 Komentar